• DeZaaier-lijn-boven
  • DeZaaier Lijn onder
  • Lijn Onder Groen

Aanmelden

Heeft u belangstelling in ons onderwijs en wilt u een (vrijblijvend) gesprek en/of rondleiding dan kunt u contact opnemen met onze directeur Petra Kuppens – p.kuppens@pcbovoorst.nl – 055 323 1792.

 

Kinderen vanaf 2,5 jaar aanmelden
U kunt telefonisch of per mail een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek met de directeur en een rondleiding waarna u het aanmeldingsformulier ontvangt.

 

Kinderen jonger dan 2,5 jaar alvast aanmelden
U kunt telefonisch of per mail contact opnemen met de directeur waarna u een aanmeldingsformulier ontvangt. Zodra uw kind rond de 3 jaar is volgt een kennismakingsgesprek en rondleiding.

 

Zij-instromers
Wilt u uw kind van een andere school laten overstappen dan kunt u telefonisch contact opnemen met de directeur. In dit gesprek kunt u informeren of er wel of geen plek is in de betreffende groep. Mocht er plek zijn dan vindt er een vrijblijvende rondleiding en gesprek plaats waarna de mogelijkheden en het vervolgtraject tot aan de plaatsing worden besproken. 

 

Woonachtig in Teuge
Op onze dorpsschool krijgen de kinderen uit Teuge als eerste een plek. De voorrang voor kinderen uit Teuge geldt tot 9 maanden voordat uw kind 4 wordt, dus wij adviseren u om tijdig aan te melden. Broertjes en zusjes van kinderen die op De Zaaier zitten hebben tevens voorrang.

 

Woonachtig buiten Teuge
De school wordt ook aantrekkelijk gevonden door ouders van buiten Teuge.

Iedereen is bij ons van harte welkom. Sterker nog wij houden ook rekening met instroom van buiten Teuge, want mede door de interesse van ouders buiten Teuge kan deze school in een klein dorp bestaan. 

 

Wachtlijst
Als dorpsschool hebben we niet de ambitie om een grote school te worden en koesteren we de kleinschaligheid. Dit betekent dat we een beperkt aantal plekken per groep hebben. In een aantal groepen is nog ruimte. Informeert u gerust naar de mogelijkheden voor plaatsing.

  • DeZaaier-lijn-boven