Aan de Blériotstraat in de dorpse en natuurrijke omgeving ligt onze prachtige school. In 2006 is De Zaaier verhuisd naar deze locatie. Het moderne gebouw sluit goed aan bij de wijze waarop we hier onderwijskundig gebruik van maken, verschillende lokalen die zowel open als gesloten gebruikt kunnen worden. Een bovenbouwplein voor zelfstandig werken en een onderbouwplein voor speel-leeractiviteiten. Het lokaal boven wordt gebruikt voor techniek en handvaardigheid. Ook wordt deze ruimte gebruikt voor het geven van onderwijs in kleinere groepen kinderen op verschillende momenten in de week.

De groene buitenruimte achter de school wordt gebruikt als speel- en leer- en lunch- omgeving. Grote picknickbanken bieden voldoende ruimte om met de hele school buiten te eten. De moestuin en het geitenweitje, genaamd ‘Beestenboeltje’ worden gebruikt binnen ons onderwijs. 

Doordat de school is verbonden met de naastgelegen gymzaal, kunnen we op een eenvoudige wijze gebruik maken van de sportfaciliteiten. Het grasveld achter de school wordt tevens gebruikt voor buitensport, school of lesactiviteiten. Er is op onze school ruim voldoende buiten- en beweegruimte voor een afwisselende schooldag.